Terug naar Nieuws

Hoe de beloften dit seizoen beleefden, door Lynn

Gepubliceerd op:
Hoe de beloften dit seizoen beleefden, door Lynn

Foto: Instaschaats / Hidde Muije

Het seizoen op kunstijs zit er weer op. Een seizoen met een lange onderbreking, wederom door corona. Een seizoen met veel progressie, groei binnen het team, en bovenal plezier. Aan het begin van het seizoen hadden wij wat moeite om elkaar goed te kunnen vinden in het peloton, maar het is gebleken dat dit aan het einde van het seizoen totaal geen probleem meer was.

Met Kimberly die zich elke wedstrijd beter wist te positioneren en voorin het peloton wist te blijven tijdens de wedstrijd, en daardoor steeds betere uitslagen reed. Anneke, die er helaas niet elke wedstrijd bij was, maar die door haar ervaring in het wielrennen al heel snel de kunst van het lezen van de koers te pakken had. En Lynn, die ondanks haar dubbele val, zich steeds beter thuis voelde in het peloton, en nog een aantal goede sprints heeft kunnen rijden.


Een seizoen waarin het erop leek dat de wedstrijden wederom afgelast zouden worden, maar uiteindelijk hebben wij gelukkig nog twee koersen mogen rijden. Nu het seizoen er bijna op zit, met alleen voor Kimberly nog de wedstrijden in Zweden, kunnen wij ons gaan opmaken voor de zomer, om weer goed getraind aan de start te staan van het aankomende marathonseizoen.

Sandra Dekker en Jade van der Molen maken team OCRE-Haak compleet voor volgend seizoen

Sandra Dekker en Jade van der Molen maken team OCRE-Haak compleet voor volgend seizoen

  Terwijl de thermometer de afgelopen dagen week bijna zomerse temperaturen aantikte en de zomertijd is ingegaan, heeft Team OCRE-Haak de zaken voor het komend marathonseizoen alweer op orde. …
 
Hoe wij de natuurijswedstrijden in Zweden beleefden

Hoe wij de natuurijswedstrijden in Zweden beleefden

Foto's: Erik Homan en Schaatsen Lulea Met een heerlijk lentezonnetje in Nederland blikken we nog even terug op ons natuurijsavontuur in Zweden. In het noordelijk gelegen Luleå, een stadje aan d…